Retur & Byten

När är den sista dagen att returnera min beställning?

Du har rätt att returnera varor köpta från www.limeday.se för full återbetalning inom 30 dagar efter att du mottagit dem.

Alla returvaror måste vara oanvända och ha obruten förpackning. Så fort vi mottagit din retur behandlar vi din begäran. Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som användes vid ditt köp. Observera att vi erbjuder gratis leverans till våra kunder för beställningar över 800 SEK men att returkostnaden täcks av kunden.

Returadress:
Limeday
Friggas väg 1
26937 Båstad.

Vad kostar returen?

Returkostnaden betalas av kunden. Om du vill returnera en vara rekommenderar vi att du använder samma låda / väska som du fick den i. Skicka som ett vanligt brev i en gul låda. Kostnaden för ett brev är normalt cirka 50 SEK.

När får jag återbetalning eller återkoppling efter en retur?

Så snart vi har mottagit och bearbetat din returnerade artikel får du ett bekräftelsemeddelande från vårt lager. Det kan ta upp till sju dagar efter att du skickat varan.
Vi överför alltid pengarna till samma kort/konto som användes vid köpet.

Hur byter jag till annan storlek eller modell?

Du kan enkelt ändra din artikel inom 30 dagar genom att fylla i returformuläret som ingår i din beställning. Från den dag du får din artikel har du 30 dagar på dig att returnera utan att behöva förklara varför du vill returnera den. Föremålet måste vara i samma skick som när du fick det med tillhörande etiketter kvar. När du byter till en annan storlek / modell skickar vi ut nya önskade produkter gratis till dig.